Skønt Tilbud i Pieces!

Hej alle sammen.

Her forleden dag da jeg var på vej til psykolog, kom jeg lige forbi en Pieces butik. Jeg stå at de havde bukser fra 50 kr og tænkte det måtte jeg lige kigge på. Jeg faldt over de fedeste par brune bukser men de var desværre ikke i min størrelse. Men så faldt jeg over disse par grå/sorte slidte bukser og gik ind og prøvede dem. Og som i kan se så sidder de altså bare super godt. De er lidt højtaljede, (kan desværre ikke ses på billedet, men de går lige hen over navlen) Jeg syntes de er helt vildt behagelige af have på og de varmer godt hen over lænden når de er lidt højtaljede i stedet for mange af mime andre bukser som er lavtaljede.

Jeg er typen der handler tøj efter hvad jeg kan lide og går efter hvad der sidder godt, og ikke om det er mærkevarer, og om det er det nyeste tøj på markedet. Men så er der andre ting hvor jeg går op i kvalitet og mærker.

Bukserne her kostede kun 100 kr.

nye bukser

Hvad går i efter når i shopper? – Kvalitet? pris?  Lad mig høre.

x – Frk.Haugaard

Reklamer

2 thoughts on “Skønt Tilbud i Pieces!

  1. Nivikka siger:

    Det er også super vigtigt, at man føler sig tilpas i sit tøj. Personligt betyder mærkevarer heller ikke alt for mig, men nogle gange kan tøjet i mit hoved blive lidt pænere alene på grund af mærket – lidt åndssvagt, det er jeg klar over 🙂 Dog gider jeg ikke betale flere hundrede kroner for ét stykke tøj 🙂

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.